Goed advies op maat…

Door onze ervaring kunnen wij u een goede service en dienstverlening bieden. Onze vertegenwoordiger en onze windowfilm specialisten zijn in staat om naar uw wensen te luisteren en zodoende een goed advies op maat kunnen geven aan zowel particulieren als bedrijven. De folie die TintaCar gebruikt zijn de Sun-Gard folies. Deze folies worden geproduceerd in Amerika en zijn van een hoogwaardige kwaliteit.

Mobiele Service

Dankzij onze snelle mobiele service kunnen onze monteurs u in het gehele land van dienst zijn.

Speciale montage techniek en garantie

Helaas komt het nog vaak dat raamfolies slecht worden gemonteerd waardoor het uiteindelijke resultaat niet het gewenste resultaat oplevert en niet de uitstraling geeft wat u had verwacht. Een domper maar niet bij TintaCar. Door een speciale techniek kunnen wij bij voertuigen zowel rechte als bolle ruiten uit 1 stuk monteren en geven wij uiteraard een garantie van 5 jaar op luchtbellen, scheuren en loslaten van de folie en geven we een extra garantie van 6 maanden op de montage.

Hierin is TintaCar uniek en onderscheiden we ons van collega concurrenten. Deze garantie geldt uiteraard alleen indien de klant zich heeft gehouden aan de voorschriften. Na de installatie van een windowfilm krijgt U altijd een garantiecertificaat.

Wetgeving

Bij een lichte tintkleur tot 50% op de voorste draaitramen en voorruit loopt u geen risico.

Tintacar biedt u:

  • Advies op maat
  • Mobiele service
  • Glasfolies van hoogwaardige kwaliteit
  • Installatie van zowel bolle als rechte ramen

TintaCar – Protects more than your car…

Bel ons vandaag nog! Tel 06 – 234 11 687  l   Email: info@tintacar.nl