Bent u van plan om binnenkort uw autoruiten te tinten? Maak dan een afspraak bij Tintacar. In onze werkplaats in Nunspeet kunnen we zorgen voor een perfecte plaatsing van raamfolies. Woont u ver van onze werkplaats? Dan is het ook mogelijk om op locatie te komen. Onze expertise gaat verder dan enkel autoramen blinderen. Wij kunnen ook ramen tinten van een gebouw. Neem contact op voor een afspraak in onze werkplaats of indien mogelijk op locatie!

Autoruiten tinten

Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag op het gebied van geblindeerde ramen.

Autoruiten laten tinten van bedrijfswagens

Zou u graag de autoruiten van uw bedrijfswagens willen tinten? Dan bent u bij Tintacar aan het juiste adres. Wij kunnen uw bedrijfswagen op locatie voorzien van tint- of blinderingsfolie. Het is uiteraard ook mogelijk om uw bedrijfswagen te brengen naar onze werkplaats in Nunspeet. Als uw bedrijfswagen regelmatig kostbare spullen zoals gereedschap en/of computerapparatuur vervoert, dan kan het tinten of blinderen van uw autoruiten zeer wenselijk zijn. De kans op inbraak daalt aanzienlijk aangezien een potentiële inbreker niet zult zien wat er te halen valt. Bij Tintacar heeft u een ruime keuze uit folies die passen bij uw wensen. U bent verzekerd van een goede service door onze jarenlange ervaring en kennis. De folies worden altijd voorzien van een origineel garantiecertificaat. Tintacar zorgt voor een strakke plaatsing en oplossing op maat.

Autoruiten laten tinten van personenauto’s

Zou je graag de autoruiten laten tinten van uw personenauto? Ook dat is zeker mogelijk bij Tintacar. We zorgen ervoor dat uw auto een luxueuze en stoere uitstraling krijgt. Naast een positieve impact op het uiterlijk heeft het aanbrengen van een raamfolie nog meer voordelen. Denk daarbij aan warmtewering, inbraakpreventie en privacy. Getinte glazen laten namelijk minder zonlicht door zodat de auto veel minder opwarmt. Zeer wenselijk in de zomer! Ook werkt de tint als inbraakpreventie en geeft een hoge mate van privacy. Uw auto krijgt echt een meerwaarde als uw autoruiten laat tinten door Tintacar! Bent u benieuwd naar de kosten? Bel ons!

Autoruiten tinten

Neem contact op met ons als u uw autoruiten wilt tinten

Als u uw autoruiten wilt blinderen bij ons dan kunt u het best telefonisch een afspraak maken. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30 en op zaterdag van 18:30 tot 11:30. Voor vragen kunt u ook gebruik maken van het online formulier op onze website. Zou u graag een portfolio willen zien van voorgaand werk? Kijk dan op onze website voor een groot overzicht van auto’s waar wij een raamfolie hebben geplaatst.