Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie is een uitkomst wanneer u bijvoorbeeld regelmatig op vakantie gaat met de auto. U hoeft geen extra zonneschermpjes en dergelijke meer aan te schaffen, maar ook zorgt de raamfolie ervoor dat de warmte van het zonlicht wordt verminderd. Dit vergroot uw rijcomfort omdat de temperatuur een stuk aangenamer is.

Het laten monteren van zonwerend raamfolie biedt vele voordelen. Naast het feit dat u tijdens het rijden geen last meer heeft van fel zonlicht, houdt de folie de warmte binnen in de winter. Uw verwarming kan dus een tandje terug. Omgekeerd geldt dit natuurlijk ook: op warme dagen hoeft uw airco minder werk te verrichten. Buiten al deze voordelen om ziet raamfolie er natuurlijk ook gewoon erg mooi en luxe uit. Bekijk ons portfolio eens om een impressie te krijgen van onze werkzaamheden!

Een prachtig eindresultaat

Voor het blinderen van ramen maken wij gebruik van zeer hoogwaardige zonwerend raamfolie. Dankzij een speciale techniek kunnen wij de folie strak en kreukvrij monteren, waardoor u profiteert van een prachtig eindresultaat. In onze werkplaats in Nunspeet hebben wij een ruime voorraad van verschillende soorten folie. Denk bijvoorbeeld aan standaard tintfolies, zonwerende raamfolies en extra dikke inbraakwerende folies. U kunt uw auto dus al snel bij ons langsbrengen. Indien gewenst kunnen wij de werkzaamheden ook op locatie uitvoeren.

Heeft u een vraag over zonwerende raamfolie? Of wilt u direct een afspraak bij ons maken? Bel ons dan op 06 – 234 11 687. Wij luisteren graag naar uw wensen en kunnen u op basis hiervan professioneel adviseren.

Zonwerende raamfolie

Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag op het gebied van glasfolies.