Zou u graag de ramen van uw auto willen tinten? Dan bent u bij Tintacar aan het juiste adres. Met onze ruime ervaring en expertise zorgen wij keer op keer voor een perfect resultaat. We maken gebruik van hoogwaarde glasfolies van Sungard. Hiermee kunnen wij uw autoruiten tinten.  Het tinten van uw autoruiten brengt veel voordelen met zich mee. De glasfolies zijn uiteraard goed om uw auto ramen te blinderen, maar dat is niet de enige reden waarom u ramen kunt laten tinten. U kunt bij ons terecht voor het tinten van bedrijfswagens en personenauto’s, maar ook voor de ramen van uw gebouw. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Ramen tinten

Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag op het gebied van geblindeerde ramen.

Laat uw ramen tinten voor een warmtewerend effect

Het tinten van ramen heeft naast een blinderend effect nog meer voordelen. Een van die voordelen is dat het glasfolie zorgt voor een warmtewerend effect. De glasfolies die wij gebruiken kunnen gemiddeld zo’n 63% warmte reduceren t.o.v. onbehandeld glas. Dit komt door een reductie van zonlicht dat door de ramen kan komen. In de zomer kan dat uiteraard zeer wenselijk zijn. Soms staat uw auto een lange tijd op dezelfde plek en kan de temperatuur in uw auto enorm oplopen. Een gebouw met onbehandeld glas kent dezelfde problemen. Laat uw ramen tinten door Tintacar en voorkom ongemak en schade door warmte.

Ramen tinten

Tinten werkt inbraak preventief

De ramen van uw auto tinten verlaagt de kans op inbraak aanzienlijk. Inbrekers kijken in de meeste gevallen door de ramen heen om te kijken wat er te halen valt. Door het blinderend effect van onze glasfolies kun je nauwelijks het interieur zien. Zeker op afstand is het blinderend effect een groot plusplunt. Bij Tintacar kunt u de ramen van uw auto laten tinten, maar het is ook mogelijk de ramen van een gebouw onderhanden te nemen. Is er bijvoorbeeld een plek in uw bedrijf waar waardevolle spullen liggen of waar privacy wenselijk is? Dan is het tinten van de ramen een goede oplossing. Inbraak wordt op deze manier preventief bestreden. Geef inbrekers geen kans en maak een afspraak!

Zorg voor een mooie uitstraling in combinatie met optimale privacy

Het tinten van de ramen zorgt naast het zonwerend en blinderend effect ook voor een mooie uitstraling van uw auto. Tintacar maakt gebruik van hoogwaardige glasfolies die zorgen voor een diepe en luxueuze uitstraling van uw auto. Naast een luxueuze uitstraling zorgt een glasfolie ook voor de nodige privacy. Hierdoor heeft u geen hinderlijke inkijk. Zorg dat uw waardevolle eigendommen minder zichtbaar worden zodat het risico op inbraak wordt verlaagd! U kunt contact met ons opnemen door het online formulier in te vullen of u kunt bellen naar 06-23411687 voor een afspraak.

Ramen tinten