Raamfolie geeft u privacy

Zowel particulieren als bedrijven ontdekken steeds vaker de vele voordelen van raamfolie. Bij Tintacar kunnen wij dit alleen maar aanmoedigen, want het is zeker een waardevolle investering. Zo geeft raamfolie u veel meer privacy, zowel op bijvoorbeeld kantoren als in uw auto. Heeft u last van ongewenste inkijk? Dan adviseren wij u graag over de beste oplossing betreffende raamfolie. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij uitstekend met u meedenken. Wij horen dan ook graag wat de voornaamste reden is om uw ramen te tinten, zodat wij een advies op maat kunnen geven.

Werkwijze

Wilt u meer privacy met behulp van raamfolie en laat u dit uitvoeren door Tintacar? Dan komen wij graag bij u op locatie om onze werkzaamheden uit te voeren. Gaat het om een (bedrijfs)auto, dan kunt u deze ook bij ons in Nunspeet brengen. De auto is in de meeste gevallen al klaar terwijl u wacht!

Bij het tinten gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige folie van Sun-Guard. Deze geven een perfect eindresultaat. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat om de folie strak en kreukvrij te monteren. U zult absoluut versteld staan van het prachtige eindresultaat! Raamfolie zorgt namelijk niet enkel voor privacy, het ziet er ook gewoon erg luxe uit.

Advies nodig? Bel ons direct!

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij uitstekend met u meedenken. Wij horen dan ook graag wat de voornaamste reden is om uw ramen te tinten, zodat wij een advies op maat kunnen geven. Bel ons dus gerust op 06 – 234 11 687 of laat een bericht achter via het contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

Autoruiten tinten

Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag op het gebied van glasfolies.