Waarom ramen tinten..?

Er zijn tal van voordelen te noemen waarom je ramen zou laten tinten. Het is niet alleen mooi maar levert ook nog eens een hele hoop voordelen op. Hieronder een aantal:

Warmtewerend

Reduceer Warmte tot wel 78%.

In de warme zomermaanden kan de temperatuur onaangenaam hoog oplopen. De juiste raamfolie zorgt ervoor dat de ruimte goed verlicht blijft, maar de warmte van het zonlicht tot wel 78% wordt verminderd. Extra rijcomfort en geen geklooi meer met zonneschermpjes op zuignapjes voor de kinderen!

Inbraakprefentie

Beperkte inkijk en dus inbraak tot minimum.

Het aanbrengen van inkijkwerende raamfolies in uw auto verhoogt uw privacy en geeft pottenkijkers geen kans. De folies zijn zo vervaardigd dat u van binnen zonder problemen naar buiten kunt blijven kijken, terwijl er van buiten geen inkijk mogelijk is.

Veiligheid

Voorkom schade door vandalisme en ongelukken.

Of het nu komt door vandalisme, ongelukken of de natuur; wanneer glas breekt ontstaan er gevaarlijke situaties. Raamfolie biedt veiligheid doordat het gebroken glas bijeenhoudt. Zo voorkomt het niet alleen rondvliegende glassplinters en -scherven, maar dient het tegelijkertijd als uitbraak- en doorvalbeveiliging.

Uitstraling

Verfraai de uitstraling van uw auto.

Wij beschikken over een groot assortiment raamfolies, waarmee ieder blindeer wens te vervullen is.

Uw interieur

Hou tot 99% van schadelijke UV-straling tegen.

Het blootstellen van uw interieur aan UV-straling heeft op termijn zichtbaar negatieve effecten. Uw interieur verkleurt en ziet er sneller verouderd uit. Laat raamfolie aanbrengen om de schadelijke effecten van UV-straling tot een minimum te beperken.

Besparing

Bespaar energie en dus geld!

Raamfolie houdt de warmte binnen in de winter en buiten in de zomer. Zo bespaart u het hele jaar door op uw verbruik; als het buiten koud is kan uw verwarming een tandje terug en in op hete dagen hoeft uw airconditioning minder werk te verrichten. En dat is goed voor het milieu en uw portemonnee.

Voorkomt verblinding

Verminder hinderlijk licht.

Fel licht kan erg hinderlijk zijn en zelfs gevaarlijk. Met de juiste raamfolie dringt u de felheid van het licht aanzienlijk terug. Zo voorkomt u storende reflecties of verblinding door de laaghangende zon.

Garantie

Standaard krijgt u bij TintaCar 7 jaar garantie op onze folie.

Doordat wij uitsluitend werken met merkfolies, kunnen wij 7 jaar garantie geven op de gebruikte folies. Uw raamfolie wordt geleverd met certificaat.