Zou u graag uw auto ramen laten blinderen? Maak dan een afspraak bij Tintacar. We maken uitsluitend gebruik van zeer hoogwaardige glasfolies van Sungard. De glasfolies van Sungard zijn kleurvast en bovendien krasbestendig. We zorgen ervoor dat de folies glad en strak worden geplaatst in onze werkplaats in Nunspeet. Woont u ver van onze werkplaats? Dan is het ook mogelijk om op locatie uw ramen te tinten. U heeft keuze uit een breed assortiment blinderingsfolies uit voorraad zodat wij rekening kunnen houden met uw wensen. Neem vandaag nog contact op zodat wij zo snel mogelijk uw autoruiten kunnen tinten!

Autoramen blinderen

Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag op het gebied van geblindeerde ramen.

Wettelijk toegestaan uw autoramen blinderen

Als u besluit uw auto ramen te blinderen dan zitten daar wel een aantal regels aan verbonden. Bij Tintacar zorgen we ervoor dat het blinderen volledig gebeurt volgens de bepalende wetgeving. Sinds eind 2009 is het namelijk niet toegestaan om de voorste autoruiten te voorzien van een folie of coating die de lichtdoorlatendheid beperken. Volgens de wetgeving moet de doorlichtgevendheid van de vooruit 75% zijn en de zijruiten van de voorkant minimaal 70%. De achterruit en achterzijruiten mogen wel worden voorzien van een folie of coating. Wij hanteren deze wetgeving nadrukkelijk en zorgen ervoor dat u niet voor een verrassing komt te staan bij een politiecontrole. Door het gebruik van een gecertificeerd meetmiddel kunnen wij de lichtdoorlatendheid controleren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u uw auto ramen wilt blinderen bij Tintacar.

De voordelen van uw auto ramen blinderen

Het blinderen van uw autoramen brengt veel voordelen met zich mee. Door het gebruik van hoogwaardige glasfolies zorgen we voor een tint, maar ook een warmtewerend effect. Gemiddeld reduceren onze raamfolies zo’n 63% warmte t.o.v. onbehandeld glas. Uiteraard een mooi bijkomend voordeel voor de zomer. Uw autoramen blinderen zorgt ook voor een diepe en luxueuze uitstraling van uw auto. U kunt dus genieten van een auto met een bijzondere uitstraling en de nodige privacy zodat de kans op inbraak aanzienlijk wordt verlaagd.

Autoramen blinderen

Maak een afspraak om uw auto ramen te blinderen door Tintacar

Bent u van plan om uw auto ramen te blinderen? Maak dan een afspraak bij Tintacar. Ons deskundig team zorgt voor een perfecte plaatsing, keer op keer. Voor een afspraak kunt u het beste bellen naar 06-23411687. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 tot 17:30 en zaterdag van 9:30 tot 11:30. Voor een perfect resultaat, kiest u voor Tintacar!