Laat uw ramen tinten door experts

Overweegt u om uw ramen te laten tinten? Of het nu om een auto of om bijvoorbeeld een kantoorpand gaat, Tintacar biedt u een uitstekende kwaliteit aan. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de technieken verzorgen wij een strak en kreukvrij eindresultaat. Het tinten van de ramen kan bij onze werkplaats in Nunspeet, maar we komen ook graag bij u op locatie. In de meeste gevallen is het monteren van de raamfolie klaar terwijl u wacht.

Garantie van vijf jaar

Helaas komt het nog regelmatig voor dat raamfolie slecht wordt gemonteerd waardoor het resultaat kan tegenvallen. Wij weten ons te onderscheiden door een speciale techniek te gebruiken. Hierdoor kunnen wij bij voertuigen met zowel rechte als bolle ruiten uit 1 stuk monteren. Ook geven wij altijd een garantie van 5 jaar op luchtbellen, scheuren en loslaten van de folie. Ook geven wij een extra garantie van zes maanden op de montage. Na de installatie van een windowfilm krijgt u dan ook altijd een garantiecertificaat.

Naast de service die wij bieden, staat kwaliteit natuurlijk ook hoog in het vaandel. Wij gebruiken dan ook alleen maar hoogwaardige folie van het merk Sun-Gard. Hierdoor zult u nog jarenlang plezier hebben van deze investering.

Bent u enthousiast geworden over Tintacar en wilt u graag uw ramen laten tinten? Of heeft u nog vragen? Onze experts staan u graag te woord en nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren. Laat dus zeker weten wat uw beweegredenen zijn zodat we met u mee kunnen denken. Neem dus gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier, of bel ons direct op  06 – 234 11 687.

Tinten ramen

Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag op het gebied van glasfolies.