Ramen tinten nabij Apeldoorn

Wilt u uw ramen Tinten in Apeldoorn of omstreken? Kies dan voor de vakkundige aanpak van Tintacar, waar u kunt rekenen op een schitterend eindresultaat. Dankzij veelzijdige vakkennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat om een glad eindresultaat te garanderen. Maak uw wensen dus zeker bij ons kenbaar, wij denken graag met u mee!

Indien u al bekend bent met raamfolie, weet u vast dat er enorm veel voordelen zijn. Niet alleen ziet uw auto of bedrijfswagen er stoer en luxe uit, het houdt ook de warmte buiten in de zomermaanden. Andersom geldt hetzelfde: in de winter houdt het de warmte te binnen. Daarnaast wordt 99% van schadelijke UV-straling tegengehouden door de folie.

Een uitstekende investering bij Tintacar

Bij Tintacar gebruiken wij alleen maar folie van hoge kwaliteit, namelijk van het merk Sun-Guard. Dit zorgt ervoor dat u nog jarenlang plezier heeft van de folie. Wellicht heeft u slechte ervaringen met andere bedrijven en bent u daarom voorzichtig. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij weten ons echter te onderscheiden omdat onze specialisatie compleet bij raamfolie ligt. Bij ieder voertuig kunnen wij de folie kreukvrij aanbrengen. Ook geven wij een garantie van vijf jaar op luchtbellen, scheuren en loslaten van de folie. Hierdoor kunt u met een gerust hart kiezen voor de uitstekende dienstverlening van Tintacar!

Heeft u vragen over het tinten van ramen in Apeldoorn? Wilt u bijvoorbeeld dat we bij u op locatie komen? Dat is allemaal bespreekbaar. U kunt telefonisch contact opnemen via 06 – 234 11 687. Wij kunnen u dan direct een heldere prijsindicatie geven op basis van uw wensen. Indien gewenst kunt u direct een afspraak maken!

Ramen tinten Apeldoorn

Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag op het gebied van glasfolies.