Raamfolie werkt warmtewerend

Raamfolie werkt warmtewerend, het reduceert warmte namelijk tot wel 78%. De temperatuur in uw auto kan soms hoog oplopen, met name in de zomer. Met de juist raamfolie zorgen wij ervoor dat de warmte van het zonlicht wordt verminderd. Dit verbetert uw rijcomfort en u hoeft geen extra zonneschermpjes en dergelijke meer aan te schaffen. Dit is een ideale oplossing, vooral wanneer u regelmatig met de auto op vakantie gaat. Maar ook in de koude wintermaanden biedt raamfolie voordelen. Raamfolie houdt de warmte namelijk binnen en zo bespaart u het hele jaar door op uw verbruik. Op hete dagen hoeft uw airconditioning namelijk minder werk te verrichten. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Waarom uw ramen tinten?

Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen van raamfolie. Naast het feit dat het warmtewerend werkt, geeft het ook een luxe uitstraling. Ook kan het helpen om uw privacy te waarborgen en dient het dus als inbraakpreventie. Daarnaast wordt uw interieur minder blootgesteld aan UV-straling. Middels raamfolie worden deze schadelijke effecten beperkt waardoor u langer geniet van uw interieur. Genoeg reden dus om raamfolie te overwegen! Onze slogan is dan ook niet voor niets: ‘Protects more than your car!’

Bent u enthousiast en wilt u ook graag warmtewerende raamfolie laten monteren? Neem dan direct contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Op basis van uw wensen zullen wij u deskundig adviseren en informeren, zodat we de juiste folie voor u monteren. U kunt ons altijd even bellen op 06 – 234 11 687 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wie weet tot snel in Nunspeet of bij u op locatie!

Raamfolie warmtewerend

Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag op het gebied van glasfolies.