Raamfolie online

Bent u op zoek naar mogelijkheden om raamfolie te laten aanbrengen? Lees dan eens online verder op onze website. Bij Tintacar kunt u namelijk terecht voor het tinten van personenauto’s, bedrijfswagens en zelfs gebouwen. Wij zijn gevestigd in Nunspeet. U kunt ervoor kiezen om uw auto bij ons langs te brengen. Wij gaan dan aan de slag terwijl u kunt wachten onder het genot van een kopje koffie. Het is ook mogelijk dat we bij u op locatie komen om de raamfolie te monteren.

Zowel particulieren als bedrijven ontdekken steeds meer de voordelen van raamfolie. Niet alleen heeft het een zeer fraaie uitstraling, ook voorkomt het ongewenste inkijk en verkleuring van uw interieur. Dit geldt voor zowel auto’s als bijvoorbeeld kantoren. Onze slogan is dan ook niet voor niets: ‘Protects more than your car!’. Raamfolie biedt namelijk talloze voordelen, hierover leest u online meer.

Strak & kreukvrij

Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van hoogwaardige folie, zijn wij in staat om een prachtig eindresultaat te realiseren. Niet alleen ziet het er mooi strak uit, ook wordt het zeer goed bevestigd. Dit betekent dat u er nog jarenlang van zult profiteren. Dit maakt het de investering meer dan waard!

Wij gebruiken uitsluitend raamfolie van hoogwaardige kwaliteit en hebben voor ieder raam een passende folie. Wij adviseren u hier natuurlijk altijd bij. Belangrijk is dan ook om te weten wat de voornaamste reden is om uw ramen te tinten. Bel of mail ons dus gerust voor advies op maat. Ons telefoonnummer is 06 – 234 11 687. Onze experts staan klaar om samen met u naar de perfecte oplossing te zoeken!

Raamfolie online

Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag op het gebied van glasfolies.